Jaap van den Blink

Van jongs af aan heb ik de passie op problemen op te lossen. Problemen maken mij niet bang; ik ben juist iemand die in oplossingen denkt. Op de middelbare school ontdekte ik mijn natuurlijke leiderschap en affiniteit met techniek. Ik besloot de studie levensmiddelentechnologie te gaan doen, waar ik mij erg op mijn plaats voelde. Mijn basis wordt gevormd door de levensmiddelentechnologie en vele jaren avondstudie.

Door mijn loopbaan en avondstudies heb ik een brede ervaring in en kennis van o.a. food, pharma en zorg. Ik werk resultaat- en doelgericht en neem collega's hier op een enthousiaste manier in mee. Mensen uit mijn omgeving beschrijven mij als loyaal en betrokken, als iemand op wie je kunt bouwen.

In mijn aanpak ben ik proactief met een streven naar voorkomen is beter dan genezen. Als het te laat is om te voorkomen denk ik out of the box en creatief om tot oplossingen te komen. Ik werk gemakkelijk zelfstandig, maar geloof in de kracht van samen: door te verbinden en te netwerken kan je zo veel meer bereiken.

Op een ontspannen moment kan je mij tegenkomen op de mountainbike of hardlopend. Ik geniet van een goed boek of werken in de tuin.

Via mijn site hoop ik dat ik uw interesse heb gewekt in mijn diensten. Graag kijk ik met u mee of ik iets kan betekenen voor uw bedrijf.

Ik ben telefonisch bereikbaar of via: info@jaapvandenblink.nl

Link naar: LinkedIn